Jogodban áll olvasni!

LEXtrém

Jurista Kupa 2017

2017. június 29. - CsonkaReka

19553288_1302688573119714_1340282807_n.jpgMindig is irigyelted az orvostanhallgatókat a Medikus Kupa miatt? Azt, hogy versenybe szállnak egymás ellen egyetemek egy hatalmas buli keretében? Nem kell tovább árgus szemekkel figyelned őket, hiszen idén először a jogászok is összecsapnak!

Jön a JURISTA KUPA 2017!

 

 

2017.október 6-8. között kerül megrendezésre a Jurista Kupa, első állomásán, Szegeden. Az ország összes jogi kara, Debrecentől Pesten át, egészen Győrig, mindenki részt vesz, hogy megmérettesse magát a Vándorkupáért.

Hogy ez miért fontos? Amellett, hogy a győztes dicsőséget szerez az egyetemének, a következő évi Jurista Kupát megrendezésének jogát is elnyeri.

A sportolók három nap alatt, négy sportágban mérik össze tudásukat. Kispályás labdarúgás, sárkányhajózás, röplabda, illetve női és férfi kosárlabda kerül terítékre. A győzelem nem csak a sportesemény megrendezésének joga miatt fontos, hanem azért is mert a szervező egyetem dönthet a sportágakról, amelyekben versenybe szállhat az ország valamennyi joghallgatója.

Az előzetes jelentkezés július 1.-ig történik, de a következő szemeszter kezdetekor még bátran rászánhatjátok magatokat, hogy sportolóként, vagy szurkolóként részt vegyetek.

A sportolóként való költségek 9.000 forint, ami magában foglalja:

  • 2 éjszakára szállás és reggeli
  • Jurista Kupa pólót
  • a programokon való részvétel
  • 2 estére szóló bulibelépőket
  • a jogászos slam poetry estet
  • rengeteg kupont és kedvezményt

Szurkolóként 3.000 forintos költségről beszélhetünk, ami magában foglalja:

  • Jurista kupa pólót
  • programokon való részvételt
  • 2 estére bulibelépőket
  • a jogászos slam poetry estet

Szálláslehetőség szurkolóknak: amennyiben egyénileg nem találsz magadnak szállást, segítségül itt találhatsz pár lehetőségeket:

Jelentkezz sportolóként, hogy elhódítsuk a Jurista Kupát minden sportágban, és bebizonyítsuk, hogy a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar a sport terén is a legjobb Jogi Kar az országban.

Jelentkezz szurkolóként, hogy egy hatalmas buli keretén belül buzdítsuk csapatunkat, és kiszurkoljuk a győzelmet akár egy röplabda meccsen, akár egy sárkányhajózáson.

Vegyünk közösen részt, írjunk történelmet együtt ezen a hagyományteremtő eseményen, jelentkezni az alábbi felületen tudtok:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfOoxkH1BfavWWlS-CkzreKUWAZmO3SxBKzw1XseB7IQhiUmA/viewform?usp=sf_link

Kedvcsináló videó :https://www.youtube.com/watch?v=KWV0oKhGiX4

Mozdulj ÁJK!

Fortes Fortuna Adiuvat!

A bejegyzés trackback címe:

https://lextrem.blog.hu/api/trackback/id/tr5812629811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása