Jogodban áll olvasni!

LEXtrém

XIII. Országos Agrárjogi Jogesetmegoldó és Perbeszéd Verseny

2016. március 20. - CsonkaReka

agrarjogi_verseny.jpg

2016. március 16-án Budapesten, a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán került megrendezésre a XIII. Országos Agrárjogi Jogesetmegoldó és Perbeszéd Verseny.

A versenyen Karunkat Antal Zsófia, Gyurkó Brigitta és Tóth Marcell csapata képviselhette, akiknek III. helyezés sikerült elérniük. A csapatot Prof. Dr. Fodor László készítette fel a megmérettetésre.

A versenyen a hallgatók kétízben tehették magukat próbára: első körben a csapatoknak egy bonyolult elővásárlási joggal kapcsolatos jogesetet kellett megoldaniuk, közigazgatási szerv szerepében, majd az ehhez kapcsolódó perszimulációban felperesként és alperesként kellett a versenyzőknek egyénileg helytállniuk.

Gratulálunk Karunk hallgatóinak az elért eredményért, további sikeres versenyzést kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://lextrem.blog.hu/api/trackback/id/tr248507942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása