Jogodban áll olvasni!

LEXtrém

Mailáth György tudományos pályázat

2016. március 23. - CsonkaReka

gabri_angela.jpgAz Országos Bírósági Hivatal elnöke Székhelyi Mailáth György országbíró emlékére 2015. július 16. napján két tagozatban (joghallgatói és bírósági) és négy szekcióban (polgári jogi, büntetőjogi, közigazgatási-munkaügyi és európai jogi, valamint bírósági általános igazgatási) tudományos pályázatot hirdetett.

A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar hallgatója, Gábri Angéla a Pályázat büntetőjogi joghallgatói tagozatán 2. helyezést ért el.

Dolgozatának címe a „Titkos információgyűjtés és titkos adatszerzés aktuális kérdései jogalkalmazói nézőpontból” 

2016. március 18-án került sor Tudományos Szimpóziumra a Magyar Igazságügyi Akadémián, amelyen plenárisülést követően ünnepélyes keretek között átadták a díjazottaknak az emlékplaketteket, majd szekcióülések keretében bemutatták a díjnyertes pályamunkákat egyaránt a joghallgatói és a bírósági tagozat díjazottai, illetve vita keretében megbeszélték a tapasztalatokat, eredményeket a bíráló bizottsággal és az érdeklődőkkel.

 

Gratulálunk Angélának, további sikereket kíván a Lextrém Szerkesztősége!

A bejegyzés trackback címe:

https://lextrem.blog.hu/api/trackback/id/tr188521218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása