Jogodban áll olvasni!

LEXtrém

Campus Szüret 2015

2015. október 13. - LEXtrém

campus-szuret-2015.jpg

Ha szeptember, akkor Campus Szüret! Az idei Campus Szüret is számos programmal várta az érdeklődő hallgatókat. Volt minden mi szem, szájnak ingere. Koncertek, borkóstoló, Jogi Hetes, Grill Terasz ala IK, pókerverseny, Gólyatúra.

A hétfői nap az ÁJK-s Gólyanappal kezdődött, ahol a gólyák utolsó alkalommal szerezhettek csapatuk számára fabatkákat. Minden csapat lelkesen teljesítette az állomások feladatait, amelyek végén az IK Hallgatói Önkormányzat által elkészített vacsora várta őket. Természetesen nem csak gólyák lakmározhattak az ínycsiklandozó húsokból, hanem minden éhes vendége a Szüretnek. A koncertek előtt sor került a ÁJK Gólyadiplomák átadására, amit Debreceni Cintia( ÁJK HÖK Elnök) adott át minden gólyatábori résztvevő számára. A diplomaosztó után a Gólyatábori eredmények kihirdetése következett. Az idei győztes csapat a 3-mas csoport lett, akiknek ezúton is gratulálunk (reméljük finom volt a torta).  Az ünnepélyes percek után Kowalsky meg a Vega lépett színpadra, slágereiket közel 1500 ember tombolta végig, el nem múló lelkesedéssel. Kowáék őrületes másfélóráját a Duplic formáció követte, akiknek szettjeit a sokoldalúság, a változatos zenei ízlés, stílus kavalkád jellemzi a hiphoptól drumstepig és vissza! Az est végén Grag Trade lemezei pörögtek, amire az utolsó pillanatig tombolt a Szüret közönsége.

A keddi nap a póker szerelmeseinek is kedvezett, a délutáni órák a zsetongyűjtögetéssel teltek, amit a közkedvelt Jogi Hetes követett. A műsor főszereplői Dr. Balla Zsuzsa, Dr. Nádas György, Prof. Dr. Szabó Béla, Dr. Zaccaria Márton Leó, Prof. Dr. Csécsy György, Dr. Madai Sándor és Dr. Kőmíves Péter Miklós voltak. A oktatók által a Heti Hetes mintájára megvalósított műsor most is nagy érdeklődésre tartott számot. Az este a borkóstolóval folytatódott, ahol Badacsony ismert Borászával, Szalai Attilával ízlelhettük meg a finomabbnál finomabb borokat, borkülönlegességeket a Németh Pincészetnek köszönhetően. A már nem szomjas Szüreti közönségnek a Paso adott őrült koncertet, őket a Vis Maior követte a színpadon, akik hajnalig döngették a ház falait.

A hétfői és keddi napon lehetőség nyílt mindenki számára támogatóink által felajánlott ajándékok elnyerésére, amelyhez nem kellett mást tenni, mint készíteni egy fotót, azt feltölteni és megpörgetni a szerencse kerekét. A nyereményeket ezúton köszönjük a  Zema Ékszernek, a Felező pubnak , a Jägermeisternek , a Roncs Bárnak , a Valhalla Sörözőnek, a Fácánkakas Sörkertnek és a Grizzly Falatozónak!

A szerdai napon a Szüret vendégserege a Hall-ban folytathatta buli-sorozatát, ahol A Báró-Kis Grofo gondoskodott a buliról.

Ha jól érezted magad, kedveld a Szüret Facebook oldalát, hogy jövőre se maradj le az ősz egyik legjobb mulatságáról!

https://www.facebook.com/CampusSzuret?fref=ts

A bejegyzés trackback címe:

https://lextrem.blog.hu/api/trackback/id/tr358158616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása