Jogodban áll olvasni!

LEXtrém

Campus Szüret 2014

2014. október 02. - LEXtrém

szuret6.png

Ez a tanév sem kezdődött el Campus Szüret nélkül. Idén szeptember 21-23. között került megrendezésre az Állam-és Jogtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának, az Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzatának és a Campus Hotel Kulturális Bizottságának szervezésében a Szüret.

szuret3.jpg

Minden évben, így idén is közös főzéssel indult a rendezvény vasárnap délután, ahol az ÁJK Gólyatábor csoportjain kívül több csapat is vállalkozott arra, hogy megmutassa főzőtudományát. A legkülönfélébb ételek kerültek a zsűri asztalára a hagyományos paprikás krumplitól egészen a győztes gyümölcslevesig. A zenei aláfestést Greg Trade szolgáltatta a hallgatóság számára. A futballkedvelők is megmutathatták tudásukat a pályán, a Hallgatói Focikupa keretein belül, ahol 1. helyezett: a Botafogo, a 2. helyezett: a Sinter FC, a 3. helyezett: a Szpartak Légió lett. Gratulálunk Nekik!

szuret9.jpg

Hétfő délután az ÁJK Gólyák újabb feladatok teljesítésével gyarapíthatták fabatkáik számát - immáron utoljára - a Gólyanap alkalmával. 22 órakor került sor a Gólyadiplomák átadására valamint az  I. ÁJK Gólyatábor eredményhirdetésre. Idén a Leggólyább Gólyák címet a 4-es csoport nyerte el. Gratulálunk a csapatnak! Az örömteli pillanatokat Dévényi Tibi bácsi híres Retro Discoja követte, ahol előkerültek a „Lemezlovas”  pontos labdái is, mindenki nagy örömére.  A bulit Kowalsky meg a Vega folytatta, akik az egyébként is őrült hangulatot csak fokozták, több százan zúztak velük együtt a Lovardában. A tartalmas koncert után Greg Trade lemezei pörögtek egészen hajnalig.

szuret8.jpg

Kedd  délután a zsetonoké és kártyáé volt a főszerep. A póker kedvelői idén is asztalhoz ültek, hogy megmutassák ki a közkedvelt kártyajáték ásza. A legjobbakat díjjal jutalmazták a szervezők, az 1. helyezett Czerula Dávid, a 2. helyezett Kovács Krisztián, a 3. helyezett Tóth Tamás lett! Gratulálunk Nekik! A kora esti órákban a Lovarda udvarán már finom illatok terjengtek. Az Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzatának Grillteraszán minden érdeklődő ízletes sülteket kóstolhatott, amit az Állam –és Jogtudományi Kar Fröccsteraszán le is öblíthetett. A finom ételek és italok után a Supernem koncertje következett, ami idén sem okozott csalódást a közönség számára. Szabiékat a Cloud9+ követte a színpadon. A csapat nemrég került fel  - az igényes zenekedvelők   nagy örömére – a magyar zenei palettára, de máris nagy tömegeket mozgatott meg a debreceni egyetemisták közül. A banda élménybeszámolója szerint imádták a közönséget és köszönik, hogy egy óriásit bulizhattak Veletek! A 2014-es Campus Szüretet Dj. Juhász Laci bulija zárta.

szuret2.jpg

szuret5.jpg

Idén is élményekben gazdag Campus Szüret részesei lehettünk, de aki kihagyta ne csüggedjen, gyorsan elrepülnek a hónapok és jön a Campus Majális!  Várunk Benneteket akkor is ;)

További képekért kattintsatok a Debreceni Egyetem facebook oldalára:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.888035727874519.1073741870.129103487101084&type=1

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lextrem.blog.hu/api/trackback/id/tr608158862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása