Jogodban áll olvasni!

LEXtrém

LEX Café - Simon Ernő előadása

2015. május 15. - LEXtrém

simon-erno.jpg

A tanév utolsó LEX Café rendezvényén a Debreceni Fellebbviteli Főügyészségről dr. Simon Ernő, Fellebbviteli Főügyész Úr tisztelt meg minket előadóként.

A hallgatóság aktív érdeklődése és kérdései mellett betekintést nyerhettünk az ügyészi szervezet felépítésébe, igazgatásába, az egyes szakágakon belüli működésre vonatkozó szabályokba, az ügyvédekkel és ügyfelekkel való kapcsolatba, az ügyteher kérdésébe. Megtudhattuk hogyan válhat valaki eme igen nagy tiszteletnek örvendő szakma gyakorlójává, valamint, hogy mi volt Főügyész Úr személyes motivációja a pályaválasztás során.

Egy igazán tartalmas, érdekfeszítő és egyben rendkívül hasznos előadáson vehetünk részt, amit ezúton is szeretnénk megköszönni Fellebbviteli Főügyész Úrnak!

Idén sajnos nem lesz több LEX Café, de ne csüggedjetek, mert jövőre ismét érkezünk érdekesebbnél érdekesebb előadásokkal, neves előadókkal, a már jól megszokott kötetlen formában egy finom kávé mellett.

Köszönjük Nektek a féléves figyelmet és kitartást!

Sok sikert a vizsgákhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://lextrem.blog.hu/api/trackback/id/tr888158666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása