Jogodban áll olvasni!

LEXtrém

LEX Café - Görög Ibolya előadása

2015. április 17. - LEXtrém

gorog-ibolya.jpg

2015. április 8-án Görög Ibolya, protokollszakértő tartott előadást a DE-ÁJK-án . Az előadás a LEX Café keretein belül került megrendezésre, ami kivételesen a szerdai napra esett. A korai időpont ellenére az előadásra számos érdeklődő érkezett, a szervezők nagy örömére.

Görög Ibolya akkreditált előadó, jelenleg a G-Protokoll Szaktanácsadó Bt. vezetője. 1987-től 1999-ig a Miniszterelnöki Hivatal Protokoll Főosztályának munkatársa, 1992-től főosztályvezető volt. Munkásságáért 1998-ban a Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztjével tüntették ki. A szakma legkiválóbb szakértője, hét miniszterelnököt is szolgált. Karrierje során rengeteg állam- és kormányfő, miniszter, nagykövet, diplomata látogatását bonyolította le, emellett irányította, szervezte a kormány hivatalos rendezvényeit. Az évek alatt több könyvet is írt, amelyek mindenki számára hasznosak lehetnek!

Az előadáson elhangzottakról a következő diasorból informálódhattok:

http://www.gprotokoll.hu/eloadasok/diak

Görög Ibolya előadásmódja egészen rendkívüli, a két órás előadást egyetlen percig sem éreztük unalmasnak. Nagyon sok, hasznos információ birtokába kerültünk, amit ezután biztos vagyok benne, hogy valamennyien a gyakorlatban is alkalmazni fogunk, gondolok itt a nyakkendő helyes használatára, a tökéletes kézfogásra, az állásinterjún való viselkedésre és arra, hogy mindig legyen nálunk egy mappa.

Reméljük, hogy a jövőben még találkozunk Görög Ibolyával, hiszen még nagyon sokat tanulhatunk Tőle!

A bejegyzés trackback címe:

https://lextrem.blog.hu/api/trackback/id/tr768158694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása