Jogodban áll olvasni!

LEXtrém

Hogyan karácsonyoztok Ti? - A joghallgatók karácsonyi toplistái

2014. december 22. - LEXtrém

karacsonyi-menu3_1.jpg

Már csak kettőt kell aludni és Karácsony. Jön az egész napos evés, filmezés, családlátogatás. De vajon a Jogi Kar hallgatóinak mik a karácsonyi TOP10-es listái? A megkérdezettek válaszaiból a filmek tekintetében az alábbi rangsort állítottuk fel.

  1. Reszkessetek betörők 1-2.
  2. Igazából szerelem
  3. Sissi
  4. Édesek és mostohák
  5. Grincs
  6. Télapu
  7. Holiday
  8. Kelekótya karácsony
  9. Kiskarácsony mindenáron
  10. Karácsonyi vakáció

karacsonyi-menu5.jpg

karacsonyi-menu6.jpg

 

karacsonyi-menu4.jpg

Kíváncsiak voltunk arra is, mi a kedvenc karácsonyi ételetek, amit soha nem hagynátok ki az ünnepek alatt. Lássuk ki, mit eszik karácsonykor?!

  1. Halászlé
  2. Húsleves
  3. Töltött káposzta
  4. Kacsa párolt lilakáposztával
  5. Saláták( kukorica, burgonya, gomba,tészta)
  6. Rántott húsok/zöldségek/halak
  7. Töltött húsok (töltelék: amit csak el lehet képzelni J)
  8. Szűzpecsenye
  9. Pulyka/kacsa/csirke egészben sülve
  10. Borzaska

karacsonyi-menu7.jpg

karacsonyi-menu.jpg 

A sütemények ranglistájának felállítása során egy kisebb akadályba ütköztünk. A megkérdezettek közül szinte alig nevezte meg valaki ugyanazt a süteményt, mint a többiek. A bejglit szerencsére szinte mindenki megsüti az ünnepek alatt. Az ahány ház, annyi sütemény mondás most nagyon megállta a helyét. Sorrend nélkül azért lássuk, mit majszolnak a joghallgatók:

Bejgli, mézeskalács, vaniliás,-mákos,-diós kifli, zserbó, lúdláb, mignon, isler-linzer, kókuszgolyó, hólabda, madártejszelet, piskóták, őzgerinc, torták, muffinok.

karacsonyi-menu2.jpg

A Hol töltitek a karácsonyt kérdésünkre szinte mindenkitől ugyanazt a választ kaptuk: Otthon a könyvek felett. Ebben a kategóriában így nem is próbálkoztunk valamiféle sorrend felállításával. :)

A vizsgafelkészülés közepette reméljük, mindenkinek marad egy kis ideje karácsonyozni, finomakat enni-inni, jó filmeket nézni a családdal a karácsonyfa mellett, bejglit majszolva.

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kíván

a LEXtrém Szerkesztőség

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lextrem.blog.hu/api/trackback/id/tr158158822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása